Yoga with Adriene

Het is je vast en zeker al opgevallen dat ik zweer bij home workouts. Ik geniet wel eens van een groepsles en pik er hier en daar dan ook eentje mee, maar ik vind het zo gemakkelijk dat ik thuis mijn workout kan inplannen op een moment dat voor mij past. Voor yoga had ik altijd het gevoel dat een groepsles het beste zou zijn, maar dat kwam er nooit (of toch zelden maar) van. Daarom besloot ik eens op YouTube te zoeken naar leuke yogalessen.

Zo kwam ik uit bij Adriene Mishler. Ze is online beter gekend als Adriene van Yoga with Adriene, een succesvolle yoga community waar iedereen kan bijleren over yoga.


Adriene heeft een sprankelende persoonlijkheid en haar humor komt in al haar yoga video’s terug. Het voelt ook echt aan of ze je rechtstreeks les geeft. Om te starten, heb je niet meer nodig dan een yogamatje.

Als eerste probeerde ik de 30 Days of Yoga uit. Deze reeks telt 30 yoga video’s, die in lengte variëren. Het is een ideale manier om als beginner kennis te maken met yoga. Onlangs lanceerde Adriene een nieuwe reeks video’s Revolution: 31 Days of Yoga.

Dezelfde stijl en vibe komen terug in alle Yoga with Adriene video’s. Niets moet, alles mag. Adriene blijft het tijdens haar video’s herhalen: doe wat goed voelt voor jou!

Als beginner ga je zeker niet meteen zo flexibel zijn als alle yogi’s die hun mooiste poses op Instagram tentoonstellen. Laat dat je dus niet afschrikken, want yoga is zoveel meer dan flexibel worden.

Op Adriene’s YouTube kanaal vind je Go With The Flow, 30 Days of Yoga, Revolution: 31 Days of Yoga, Yoga Camp en een heleboel andere video’s. Genoeg materiaal om een tijd zoet mee te zijn. Bovendien verschijnt er elke woensdag een nieuwe video op haar kanaal: www.youtube.com/yogawithadriene.


Had je al eens gehoord van Adriene? Misschien surf je nu al naar het Yoga With Adriene kanaal?