Yoga by Julz

Yoga by Julz werd zopas gelanceerd. De girlboss achter dit nieuwe merk van fashionable yogawear is Julie. Julie De Laet, door haar vrienden Julz genoemd, houdt van kleren én yoga. Ze vindt moeilijk yogakledij die je zowel tijdens een yogales draagt, maar waarmee je ook buitenshuis durft komen. Julie besloot zelf de sportkledij te creëren waarnaar ze op zoek gaat en zo ontstond Yoga by Julz, fashionable yogawear voor binnen- en buitenshuis.

On a Healthy Adventure Yoga by Julz 2In de collectie vind je tops, tops met lange mouwen, een t-shirt, leggings, yogatassen, een koffiebeker en oogmasker.

Zoals je op de foto’s kan zien, draag ik de grijze Noemi top (€45) en de Jenni legging met grijze veren als print (€69). De top is zeer comfortabel omwille van de ingebouwde sport bh. Het is altijd mooier als je geen andere sport bh onder je top ziet uitkomen. De legging is gemaakt van een zeer leuk stofje dat glad aanvoelt. De kledij zorgt voor wat het belooft: stijlvol comfort.

Ik ben ook fan van de accessoires. De yogatassen zijn super handig, want aan één kant zijn er ritsen waarmee je een ‘zakje’ kan opendoen om je yogamat door te steken. Er is ook een klein zakje aan de yogatas voorzien voor spullen die je snel nodig hebt zoals sleutels. De koffiebeker en het oogmasker hebben allebei de slogan “Eat. Sleep. Yoga. Repeat.”, wat perfect aansluit bij de collectie. Volgende keer dat ik iets bestel, ga ik zeker één of meerdere van de accessoires aan mijn winkelmandje toevoegen.

Je vindt alle kledingstukken en accessoires op www.yogabyjulz.com. Als je online koopt, is er gratis verzending vanaf €75. Pas je de Yoga by Julz collectie liever in de winkel, dan kan je ook langsgaan bij de LN Knits Flagshipstore in Antwerpen.

On a Healthy Adventure Yoga by Julz 3
Laat je innerlijke yoganista vrij en kom je volgende yogales stijlvol voor de dag met de Yoga by Julz collectie!

Doe je zelf (nog) niet aan yoga? Geen probleem, je kan de kledij ook dragen tijdens andere fitnesslessen of lekker comfy thuis.

Wat vind jij van de Yoga by Julz collectie?