Vanaf Vandaag

“Vanaf Morgen” is een excuus dat vaak gebruikt wordt. Als er iets misloopt in onze dag, dan denken we al maar te snel dat het verpest is voor die dag en dat het morgen, met een nieuwe start, wel beter zal gaan. Nee, je kan vanaf vandaag al een verschil maken. Dat wil Carmen Van Buggenhout van The Healthy Ever After duidelijk maken in haar boek ‘Vanaf Vandaag‘.

On a Healthy Adventure Vanaf Vandaag 1

Carmen was enkele jaren geleden niet van de gezondste. Ze at graag boterhammen met nutella of een pak koekjes in de zetel tot ze opeens doorhad dat er heel wat kilo’s onopgemerkt bijgekomen waren. Ze besloot wat te vermageren, maar op een gegeven moment raakte ze de weg kwijt en kon ze alleen nog maar aan calorieën denken. In de tussentijd heeft Carmen gelukkig een balans gevonden tussen gezond eten, bewegen en snoepen. In haar boek ‘Vanaf Vandaag’ heeft ze het over valkuilen en geeft ze tips bij bepaalde situaties. Met haar peptalks raak je gemotiveerd om te werken aan de beste versie van jezelf: gezond en fit, vanbinnen én vanbuiten.

On a Healthy Adventure Vanaf Vandaag 2

Natuurlijk konden recepten niet ontbreken in dit feelgood-fitboek. De scones en mueslirepen zijn echte toppers. Die heb ik afgelopen jaar regelmatig klaargemaakt. Naast deze succes gerechten die je ook op haar blog kan vinden, zitten er ook heel wat nieuwe recepten in het boek zoals deze strawberry mojitonade.

On a Healthy Adventure Vanaf Vandaag Strawberry mojito

Heel het boek – van de foto’s en illustraties tot de inhoud en humor – is volledig Carmen. Je kan het haar zo in persoon horen uitleggen. Het boek leest dan ook heel vlot zodat je snel door hebt dat gezond leven geen zware inspanning moet zijn. Laat dat “Vanaf Morgen” smoesje dus maar voor wat het is en maak van “Vanaf Vandaag” je motto!

On a Healthy Adventure Vanaf Vandaag 4

Je kan ‘Vanaf Vandaag‘ (€24,95, Uitgeverij Neno) kopen bij de boekhandel of online op Bol.com.