Dieet- en voedingsadvies
Binnenkort begin ik mijn eigen praktijk als diëtiste en kan je bij mij terecht voor dieet- en voedingsadvies op maat. Je kan langskomen in mijn praktijk of de consultaties gebeuren via e-mail of Skype.
– Klik hier voor meer info.

Lezingen
Je kan me inhuren voor een lezing te geven over gezonde voeding, gezondheid en/of sport. Ben je op zoek naar iemand voor coaching in een gezonde levensstijl of wil je je werknemers leren hoe gezonder te eten? Dan ben je aan het juiste adres.

Workshops
Weet je zelf niet goed hoe aan de slag te gaan in de keuken? Dan help ik je met plezier op weg met enkele gemakkelijke, gezonde recepten. Dit kan zowel individueel als in groep.

Receptontwikkeling
Ik bedenk graag recepten. Dit doe ik niet alleen voor mijn blog, maar ook voor anderen. Wil je uitgewerkte recepten voor je (dieet)product? Wil je een gezond gerecht op het menu zetten?
– Klik hier voor meer info.

Catering
Lekker én gezond koken, daar sta ik voor. Ben je op zoek naar iemand voor gezonde catering te verzorgen? Wil je graag gezonde attenties voor klanten of medewerkers voorzien? Heb je hulp nodig tijdens een event? Voorzie je graag lekkers voor je gasten? Dat kan allemaal.
– Klik hier voor meer info.

Jury
Heb je een jurylid nodig voor een wedstrijd, schoolopdracht of examen?
– Klik hier voor meer info.

Copywriting, social media content & community management
Wil je graag een vlotte tekst om op je bedrijfsblog te plaatsen? Ik werk graag een (blog)tekst uit over het thema dat je in gedachten hebt.
Heb je hulp nodig bij het creëren van social media content? Zoek je iemand om je website en/of social media te onderhouden? Ook daarbij kan ik je helpen.

Je kan me contacteren via onahealthyadventure@hotmail.com.