The Mae Deli

The Mae Deli stond bovenaan mijn lijstje van te testen hotspots wanneer ik nog eens in Londen was. De zaak is opgericht door Ella Woodward aka Deliciously Ella, van de gelijknamige blog. Ik volg Deliciously Ella al jaren en heb haar 2 kookboeken, Deliciously Ella en Deliciously Ella Every Day, in huis. Een bezoek aan haar eerste restaurant The Mae Deli was dan ook vanzelfsprekend.

The Mae Deli 1

Je kan de hele dag bij The Mae Deli terecht voor een ontbijt. Ik kon niet kiezen dus nam ik zowel de pancakes met bessen-appelcompote, esdoornsiroop en kokosschilfers als de coyo met toppings. De toppings zijn hemels, zeker de almond butter. Hoewel ik na alles geen hap meer op kon, zou ik meteen terugwillen gaan voor meer.

Vanaf 11 u zijn de lunch of diner opties beschikbaar zoals Mae bowls, salades, groene curry,… Je vindt het allemaal terug op het menu.

maedeli
Ella zou Ella niet zijn, als er geen gezonde snacks zouden verkocht worden. Moeilijk om een keuze te maken uit het aanbod van energie balls, pecan brownies, peanut butter slices, cake en cookies. Ik zou van alles wel een hapje willen proeven.

Verder staan er ook nog heel wat koffies, sapjes en smoothies op de kaart. Ik ging voor de meestgenomen koffie: de Mae Latte, een dubbele shot espresso met bruine rijstmelk. De bruine rijstmelk heeft een speciale en zoete smaak, daar moet je dus wel voor te vinden zijn.

The Mae Deli 2

Het interieur is super gezellig. De zetels met kussens, de knusse kastjes en de bloemen creëren een huiselijk gevoel. Het plaatje klopt volledig!

The Mae Deli 4

The Mae Deli 3


Adres:
21 Seymour Place, Londen (regio centraal Londen, dichtsbijzijnde metrostation: Marble Arch)
Openingsuren: ma-vrij 8u-21u, zat 9u-21u, zon 9u-18u
Reserven: niet mogelijk
Betalen: cash, bancontact en creditcard
Website: www.themaedeli.com