Sweat with Kayla: Summer Sweat Series

Maandag 6 juni start Kayla Itsines‘ Summer Sweat Series! Twijfel je al een tijdje of je met de Bikini Body Guide wil beginnen? Dan is dit de moment om te testen of het iets voor jou is. Het enige wat je moet doen om deel te kunnen nemen, is je abonneren op Kayla’s nieuwsbrief of het volgen op haar blog.

Simpel! Maar wees gewaarschuwd, dat is dan ook het enige dat gemakkelijk zal gaan 😉 Kayla is gekend om je te laten zweten. Haar tour heet dan ook niet voor niets ‘Sweat Tour’.

SummerSweatSeries
Kayla start met deze Summer Sweat Series om meiden die niet naar één van de Sweat Tour data kunnen gaan, toch te laten genieten van een zweterige sportsessie. Binnenkort zal ik nog iets posten over hoe het er bij zo’n bootcamp aan toe gaat, maar thuis kan je een heel gelijkaardige workout doen met deze Summer Sweat Series.

4 weken lang zal je wekelijks 3 workouts krijgen. De workouts focussen telkens op één bepaalde spiergroep: legs, arms en abs. De oefeningen komen uit de 3 BBG guides. Je moet niet bang zijn dat het te zwaar zal zijn. Je kan op je eigen tempo het circuit volgen.
Stoort die timer je? Dan gebruik je hem gewoon niet en volbreng je het circuit 2 of 3 keer, naargelang je fitnessniveau. Je moet je daar zeker niet schuldig over voelen. In het begin deed ik mijn oefeningen altijd zonder timer. Zo werd ik niet opgejaagd om zoveel mogelijk keer de oefeningen te doen in die 7 minuten en kon ik de oefeningen op een juiste manier uitvoeren.

SSS legs
SSS arms
SSS abs
Als je je graag voorbereidt op deze Summer Sweat Series of tips wil over de BBG oefeningen, lees dan zeker mijn vorige blogposts over de Bikini Body Guide (deel 1 en deel 2) eens door.

Wie van jullie gaat de uitdaging aan?
Op social media kan je meevolgen onder #SummerSweatSeries en #KaylaItsines.