Soep&Zoet (Sint-Niklaas)

Soep&Zoet is het eetplekje bij uitstek in Sint-Niklaas. Toen ik in de buurt was, twijfelde ik geen seconde om even te stoppen. In deze soepbar kan je terecht voor zalig gezond of zondig zoet, voor elk wat wils. Veel is huisbereid en de andere producten komen uit de streek zoals de klaartjeskaas en het boerenbrood.

on-a-healthy-adventure-soepenzoet-1
Eerlijk is eerlijk, alles op de kaart klinkt goed! Ik koos voor het “gezond ontbijt”. Ik kreeg een glas fruitsap, havermoutpannenkoekjes, brood met klaartjeskaas, huisgemaakte confituur en hummus en yoghurt met muesli en fruit.
Ik moest behoorlijk lang wachten vooraleer ik mijn eten kreeg omdat het beslag van de pannenkoekjes nog moest bij gemaakt worden, maar het was het wachten waard. De pannenkoekjes smaakten lekker zoet.
Het brood waren 3 dikke sneden boerenbrood: een sneetje wit, bruin en maïsbrood. Mijn favoriete beleg was de hummus, mmm. Om af te sluiten was er yoghurt. Deze kon ik zelfs niet meer op.
Voor slechts €10 heb ik een grote portie gekregen, waarmee ik meer dan genoeg had gegeten.

on-a-healthy-adventure-soepenzoet-2

Niet alleen het eten, ook de bediening is top! Toen ik reserveerde, werd ik al vriendelijk geholpen, maar ook op de dag verwelkomde het personeel mij met een glimlach van begin tot einde.

Moest je in de buurt zijn van Sint-Niklaas spring dan zeker eens binnen bij Soep&Zoet. Ben je niet in de buurt, dan kan je gerust een omweg maken voor deze must-visit.

Adres: Stationsstraat 16, 9100 Sint-Niklaas
Openingsuren: woe-vrij 9u30-15u, zat 9u30-18u, zon 9u30-15u
Reserveren: mogelijk
Betalen: cash en bancontact
Website: www.soepenzoet.be
Extra: gluten- en lactosevrije opties