Ready, Set, Go

Wil je je verdiepen in meal preppen? Dan is ‘Ready, Set, Go’ is het kookboek voor jou!

Stefanie Baert (Foodlove) heeft van haar passie haar werk gemaakt. Ze blogt over gezond eten, organiseert workshops, creëert recepten, fotografeert gerechten,… en nu heeft ze ook een boek geschreven. Al haar tips om vooruit te kijken en creatief te koken heeft Stefanie in ‘Ready, Set, Go’ gebundeld. Ze leert je hoe je elke dag van de week gezond kan koken.

Mijn favoriet uit het boek zijn de crunchy nutty apple cookies. Als ik bij Stefanie naar een workshop ga, hoop ik altijd dat deze op tafel staan. Heerlijk!
Leuk om te weten: De ‘appelkoekjes’ zorgen voor een gevulder gevoel dan een appel, met de notenpasta krijg je gezonde vetten binnen en je kan de toppings zelf kiezen.

Stefanie is voornamelijk bezig met plantaardige voeding. Verwacht je dus aan heerlijke groentehapjes, vullende salades en maaltijden rijk aan groenten. Ze laat de smaken van verschillende wereldkeukens ook terugkomen in haar recepten.

De noedelsalade met mango en kokosbacon vind ik zo lekker. Het kan gegeten worden als hoofdmaaltijd, maar evengoed als een verrassend bijgerecht bij een barbecue.

Bij veel recepten staan er ook variatie-tips, dus de inspiratie is eindeloos. Zo is de noedelsalade met het gado gado sausje (mmm!) nog lekkerder.

Ready, Set, Go’ wordt omschreven als een onmisbare handleiding voor iedereen die een druk leven leidt en toch gezond wil eten. Ik kan het niet beter omschrijven. Het is een aanrader.

Je kan het boek (€24,99) kopen bij de boekhandel of via Bol.com.