Omelet met rucola, avocado, mozzarella en pecannoten

Eet jij, net zoals ik, graag eens een omelet? Dat dacht ik al wel! Dan breng ik je vandaag misschien wel op een leuk idee. Voor Moederdag verraste ik mijn mama met een omelet bar. Ja, een omelet bar zoals je soms op hotel hebt. Je kiest zelf je ingrediënten en kijkt hoe ze je omelet klaarmaken.

Met een omelet bar doe je een beetje aan showcooking at home. Ik bestelde hiervoor een vrijstaande kookplaat van Nova bij Collishop. Verder heb je enkel een antikleef pan, spatel, presenteer plank met potjes en de ingrediënten (eieren, gesneden groenten, verse kruiden,…) voor de omeletten nodig.

Ik voorzie jullie natuurlijk van een idee voor een heerlijke, gevulde omelet.

Omelet met rucola, avocado, mozzarella en pecannoten

Ingrediënten:
– 2 eieren
-1/2 avocado
– 5 mozzarella balletjes
– rucola
– 5 pecannoten

Bereiding:
1. Snij de mozzarella balletjes in twee.
2. Snij de avocado in partjes.
3. Breek de eieren en kluts. Bak een omelet in een beetje vetstof.
4. Leg de omelet op een bord. Beleg de helft met rucola, avocado, mozzarella en pecannoten. Plooi de omelet toe.

Geef toe, een omelet smaakt toch altijd beter wanneer je dat zelf niet moet maken he!