Munchies’ Wake Up Party (yoga + ontbijt)

Zaterdag ging ik samen met fitfoodies Marianne en Sarah naar de Wake Up Party van Munchies. Munchies is een nieuwe cateraar van gezonde maaltijden, snacks en smoothies. Ze leveren brunches bij bedrijven, maar je kan bij hen thuis in Mortsel ook picknick boxen – al getest én goedgekeurd – afhalen. Toen ik zag dat Munchies een ontbijtparty organiseerde, bestelde ik meteen mijn ticket. Een voormiddag gevuld met sport én gezond eten, dat kon ik niet missen!

On a Healthy Adventure Munchies 5Om 11u ging de Wake Up Party van start bij Bar Cour. Het binnenplein van Kavka is voor de zomervakantie omgetoverd tot een rustig, groen plekje in het midden van de Antwerpse drukte. Op het grastapijt rolden we onze yogamatjes uit voor de Rise & Shine Yoga les door Yoga Pili. Gelukkig was het een basisles zodat beginnende yogi’s zoals Sarah en ik ook konden volgen. Met de warme gloed van de zon op ons gezicht was het een uur lang genieten: bewegen, ontspannen en vooral ontwaken. Het was zaterdagochtend en dan mag alles rustig op gang komen.

On a Healthy Adventure Munchies 6

Na volledig tot rust te zijn gekomen, vulden we onze energie aan met een heerlijke brunch. Kathleen en Robbe van Munchies hadden voor ons heel wat lekkers klaarstaan: açaí bowls, chiapudding met mango, powerballs, hartige zoete aardappel muffins en platbrood pizza’s met groentespread.

De platbrood pizza met erwten-muntspread en de açaí bowl zijn een aanrader.

On a Healthy Adventure Munchies brunch 1

On a Healthy Adventure Munchies brunch 2

On a Healthy Adventure Munchies brunch 3

On a Healthy Adventure Munchies brunch 4

Samen sporten, lekker eten en bijbabbelen, soms moet dat niet meer zijn!

On a Healthy Adventure Munchies 7

Er is al een datum geprikt voor de tweede Wake Up Party: zondag 24 juli. Koop snel je ticket op www.munchies.be als je zeker wil zijn van een plekje!