Koffieklets – september 2017

September loopt ten einde en dat betekent dat het weer tijd is voor een koffieklets. Lees even mee wat mijn hoogtepunten van deze maand waren.

Begin deze maand had ik iets leuks voor mijn werk op de planning staan. Ik stond ter promotie van mijn diëtistepraktijk op de Foodmarkt in Aalst. Voor de gelegenheid bereidde ik enkele gezonde lunchgerechten, bananenbrood en zakjes granola.

Soms krijg ik als blogger enorm leuke uitnodigingen. Toen ik hoorde dat ik naar de boeklancering van Green Kitchen Stories mocht, was ik helemaal in de wolken. Ik volg David & Luise al enkele jaren en ben fan van hun vegetarische gerechten. Met hun nieuwste boek ‘Green Kitchen at Home‘ hebben ze weer een topper uitgebracht. Een review volgt snel!

De voorlaatste week van september had ik vakantie. Normaal gezien gingen we naar Dausse in Zuid-Frankrijk, maar dat ging last minute niet meer door. Snel nog wat gezocht en zo zijn we uitgekomen in Normandië, meer bepaald in het kuststadje Houlgate.
We deden ook een daguitstap naar Etretat. Je herkent de krijtrots in de vorm van een olifant(enslurf) misschien wel?

Na 4 dagen Etretat trok ik richting Marne-La-Valléé voor runDisney. Een sportief en gezellig weekend met vriendinnen was de perfecte afsluiter van mijn vakantie.
Leuk weetje: wij kennen elkaar allemaal via social media. Op Instagram is het zo gemakkelijk om mensen met dezelfde interesses te vinden en soms krijg je er nog extra vriendinnen door ook.

In oktober heb ik ook weer toffe dingen op de planning staan, maar daar vertel ik nu nog niets over. Dat is voor de volgende koffieklets.