Koffieklets – september 2016

September, wat ben je voorbij gevlogen! Een maand vol leuke momenten, events en een laatste werkdag.

1 september
1 september, voor velen betekende dat weer naar school gaan. In plaats van daar treurig om te zijn, kan je het beter positief bekijken: vrienden terugzien en nieuwe dingen leren, maar evengoed snoepen van thema-koekjes, zoals deze potlood-Punitions van bakkerij Poilâne.

on-a-healthy-adventure-poilane-potlood-koekjes


Guestblogger

Ik heb begin september allesbehalve stilgezeten. Ik heb enkele dagen vakantie gehad én een weekje gastblogger geweest bij Hands Off My Food. Ik had de opdracht om 7 lekkere, vegan recepten uit te werken. Zo gevraagd, zo gedaan. Het is altijd leuk om je voedingsgewoonten eens om te gooien. Dan ontdek je nieuwe smaken!

hands-off-my-food-collage-1
Afterwork
Deze maand was er opnieuw een editie van Thursday Drinks bij Cantine. Mijn favoriete lunchplek opende ’s avonds haar deuren voor een afterwork party. Limonades, cocktails, eten, spelletjes, muziek én goed gezelschap, wat meer heb je nodig?

on-a-healthy-adventure-cantine-thursday-drinks
Disneyland
Ook ging ik naar Disneyland Paris. Het was al bijna een jaar geleden sinds ik er was, te lang! ’s Middags eet ik altijd een broodje bij Earl of Sandwich. Voor de rest is gezond eten er moeilijk. Meestal let ik op enkele zaken zodat er toch wat balans. Meer hierover lees je in mijn blogpost pretpart eettips. Gelukkig wandel ik er onbewust ook veel, elke dag zo’n 22 km.


Yoga

Ben jij een yogi? Dan is het je vast en zeker niet ontgaan dat je met #zalandolovesyoga kans maakt op een yogareis naar Los Angeles. Zalando, als je meeleest, ik wil ook wel gaan!

on-a-healthy-adventure-zalandolovesyoga-9
Decathlon Back to Club challenge
Soms zit er wat sleur in je workout regime, zeker na de vakantie. Omdat mijn motivatie altijd aangescherpt mag worden, besloot ik de Back to Club challenge van Decathlon een kans te geven. Meedoen was simpel, je moest je gewoon op aanwezig zetten op het Facebook event om de workoutschema’s te ontvangen. Decathlon postte daar elke twee dagen een trainingsschema. Er werden ook 3 fitnessvideo’s per week gedeeld worden. Deze zijn (en blijven) beschikbaar op videos.domyos.nl. De challenge startte op maandag 19 september, maar je kan op elk moment beginnen.

decathlon-back-to-club
Quinette
Ik heb een kookworkshop gevolgd: co-create with Quinette. Ik bak heel graag, dus dit was een workshop naar mijn hart: starten met koekjes proeven, ideeën uitwisselen en een eigen koekje creeëren. Carla en ik zijn voor een gedurfde kruiding gegaan, maar het resultaat was top! Deze kruidige koekjes zijn niet voor bij een kopje koffie, maar wel perfect voor bij het aperitief. Carla, misschien moeten we zelf ons C-cookie op de markt brengen?

on-a-healthy-adventure-quinette-workshop-5
Belmodo Fit Summit
Zaterdag 24 september ging ik met Tessa naar het eerste Belmodo fitevent: Belmodo Fit Summit. Het was een vermoeiende, maar fijne dag waar ik toch weer wat heb bijgeleerd.

on-a-healthy-adventure-belmodo-fit-summit-1
Nieuw in sportland
Wat betreft sportiviteit, zat het deze maand goed. Woensdag nam ik deel aan een fitness workshop van Decathlon. Het doel van de workshop was om de nieuwe Domyos shapebooster uit te testen. Deze legging heeft op bepaalde zones een soort van mini foamroll-padding die er voor zou zorgen dat je cellulitis vermindert doordat je huid steviger en gladder wordt. Na één les zie ik natuurlijk geen verschil, maar ik ben wel benieuwd of ik iets zal merken als ik de shapebooster vaker draag. Ik hou jullie op de hoogte!

Liefs, Carolien x