Koffieklets – november 2016

November zit er al weer op. Dat betekent dat de feestdagen dichterbij komen! Laat ik nog niet zo ver vooruit lopen. Ik vertel nog graag hoe afgelopen maand er uit zag.

Wandelen aan het Kasteel van Gaasbeek
De maand meteen gestart met een vrije dag. In plaats van gewoon thuis te zitten, zijn mijn vriend en ik naar Gaasbeek gereden. We gingen wandelen op het domein aan het Kasteel van Gaasbeek. Mooi daar!

img_5711
Yoga en high tea

Blogvriendin Sarah kwam op Facebook een leuk evenement tegen: een les yin yoga gevolgd door een high tea. Natuurlijk gingen we daar naar toe. Na een ontspannende yogales – wat we niet snel kiezen omdat we graag veel bewegen – konden we aanschuiven voor een heerlijke kop Phur thee met lekkers van Madam Bakster.

on-a-healthy-adventure-mtrx-madam-bakster-2
Blog events
Op 16 november was het de hoogmis voor alle bloggers: de press days. Tweemaal per jaar nodigen Antwerpse PR bureaus bloggers en pers uit om de nieuwe collecties te ontdekken. Super leuk! Zo kan ik al eens nadenken welke nieuwe producten ik wil uittesten en nadien aan jullie wil voorstellen.

Als blogger word ik regelmatig uitgenodigd voor events. Ik geef jullie graag een kijkje waar ik deze maand naar toe ging.

Let’s Wok and Roll met Go-Tan. Go-Tan ken je wel van de woksauzen. Han Go, wiens afbeelding op sommige verpakkingen terug te vinden is, leerde ons zijn wokgeheimen. Kortom heb je niet veel ingrediënten nodig om te wokken en het beste is dat het in nog geen 15 minuten klaar is. Ideaal voor die avonden waarop je weinig tijd hebt.

on-a-healthy-adventure-lets-wok-n-roll-2
Carslbourg nodigde me uit voor een lunch in de tuin van Alix Table & Jardin d’Amis. Top locatie! Carlsbourg bracht onlangs de eerste vloeibare boter op de markt en Alix ging hier mee aan de slag. Ze toverde hiermee heel wat lekkers op tafel.

img_5916

img_5903

Ik ga graag langs bij Poilâne. Ik zou uren naar Apollonia haar verhalen kunnen luisteren. Het is bewonderenswaardig hoe ze vast houdt aan traditie en tegelijkertijd met nieuwe, unieke creaties op de proppen komt. Zo zijn er voor de feestdagen …, een heerlijke kerstbuche van peperkoek en … en natuurlijk koekjes die je in je kerstboom kan hangen! Ik kreeg ze al in première te proeven (goedgekeurd!), maar mocht ook zelf aan de slag gaan met kerstkoekjes versieren.

img_5919
img_5943

Cook & Serve bestaat 3 jaar en dat moest gevierd worden. Een bende foodbloggers in een kookwinkel is zoals kinderen in een snoepwinkel. We willen alles! Niemand van ons ging zonder aankopen naar huis. En ook niet zonder foto met de Cook&Serve backdrop, zoals deze van mij met Stephanie. Het is van onze gezichten af te lezen dat we in onze nopjes waren.

img_5970

PS: Wie nog op zoek is naar menu-ideeën voor Kerst houdt best in de week van 12 december mijn blog in de gaten. Dan deel ik de recepten voor hapjes, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.