Follow:

Koffieklets – februari 2017

De kortste maand van het jaar zit er op. Ik heb deze maand ook weer heel wat leuke dingen meegemaakt. Lees je mee?

Food styling en fotografie workshop
Begin februari trok ik naar Amsterdam voor een workshop food styling & photography met Denise Kortlever. Denise is culinair journaliste en bekend van haar kookboeken All Day Breakfast en All Day Bowls. Het was een vermoeiende dag, maar ik heb wel veel bijgeleerd over mijn eigen stijl en hoe ik betere foto’s kan nemen.

Ik ben ondertussen ook aan de slag gegaan met het herfotograferen van bepaalde gerechten: love fish met krokant korstje, wok met rundsreepjes, maïs-avocadosoep, peanut butter overnight oats, avocado toast en appelmuffins.


Holy Food Market
Sinds vorige week is de Holy Food Market in Gent geopend. Ik mocht al eens een kijkje gaan nemen tijdens de persvoorstelling, maar helaas waren alle kraampjes nog niet klaar. Ik kan dus nog geen aanraders geven. Het ziet er wel allemaal mooi uit, echt een foodmarket op zijn Gents.

Quickstep core stability workout
Sarah en ik kregen de kans om te ontdekken hoe wielrenners van het Quickstep team klaargestoomd worden voor de start van het wielerseizoen. Fysiotherapeut Steven Vrancken gaf samen met Stybar en Vermote een core stability workout. Wat dat net inhoudt, deel ik graag volgende week met jullie.

Huishoudbeurs
De dag erna had ik een drukke dag op de planning. Ik ging naar de Huishoudbeurs in Amsterdam. Mijn mama gaat al enkele jaren en dit jaar kon ik eindelijk eens mee. Maar wat is er nu te zien op de Huishoudbeurs? Hallen vol met eetkraampjes, huishoudspullen, voedingsmiddelen, decoratiemateriaal, servies, baby items, kledij,… Je kan er workshops volgen, producten uittesten, eten proeven, meedoen aan wedstrijden en natuurlijk alles aan een voordelige prijs kopen. Je kan er dus goede koopjes doen! Geen wonder dat bijna alle vrouwen een winkeltrolley meenemen. Ik voelde me al snel een muilezel door het slepen van al die zakken.

UltraboostX event
Het laatste weekend van februari ging ik naar een super leuk event. Ik had tickets gewonnen voor het UltraBoostX event, een girls only run-brunch event georganiseerd door Runnerslab in samenwerking met blogster Gudrun. Adidas heeft een nieuwe sportschoen op de markt, de UltraBoostX, en die mocht ik samen met Sarah en zo’n 30 anderen die dag uittesten. We werden voorzien van een mooie loopoutfit en gingen dan in groep lopen om te ervaren hoe de UltraBoostX schoenen aanvoelen. Na een 7 km lange run kregen we een heerlijke brunch voorgeschoteld. Het was een gezellige en energieke start van mijn zondag.

Kortom februari was gevuld met veel (gezond) eten en sporten, oftewel een topmaand voor mij 🙂

Share on
Previous Post Next Post

Je vindt deze posts misschien ook interessant:

6 Comments

 • Reply Ise

  Wat heb je leuke dingen mogen doen! En goed om jezelf te blijven ontwikkelen 🙂

  4 maart 2017 at 16:41
  • Reply onahealthyadventure

   Ja he, dat is zowel leuk voor mezelf als voor de blog 🙂

   7 maart 2017 at 13:57
 • Reply Frédérique - Pics & Carrots

  Wat een leuke dingen allemaal! En stiekem ben ik ook jaloers op die workshop ‘food styling & photography’, tof zeg! 🙂

  4 maart 2017 at 21:43
  • Reply onahealthyadventure

   Zeker een aanrader om eens een food styling & photography workshop te volgen. Dan krijg je heel wat handige tips & tricks 🙂

   7 maart 2017 at 13:58
 • Reply Debbythechocoholic

  Ik ben zo benieuwd naar die Holyfood bar.. ik heb al zoveel lekkere dingen zien passeren op social media.

  12 maart 2017 at 11:04
 • Reply Laura

  Leuke dingen allemaal! Je doet altijd meer dan je denkt hè als je t zo onder elkaar zet:) leuke titel ook voor deze rubriek!

  13 maart 2017 at 12:24
 • Leave a Reply