Follow:

Koffieklets – augustus 2016

Het is weer tijd voor onze maandelijkse koffieklets. Zet je gezellig even neer en dan vertel ik je hoe mijn maand er uit zag!

Madam Bakster
Toen ik in Gent was, heb ik eindelijk taart – 2 taartjes 😉 – bij Madam Bakster besteld. Alle taarten worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van geraffineerde suikers. Guiltfree dessert, nom nom!

On a Healthy Adventure Madam Bakster taart
Tone It Up
Halverwege de maand liep de tweede ronde van de Tone It Up Bikini Series ten einde. Na de 28 Days to Fit, Fierce & Fabulous was ik al fan van de Tone It Up trainingen, maar met de 2016 Bikini Series helemaal. De workouts zijn zo fijn om te doen! Ik heb hier en daar wel een rustdag meer moeten inplannen, want dagelijks 2 workouts – niet altijd even lang hoor – en dat 6 dagen per week was iets te veel voor mij.


Nieuwe sportoutfit

Ik kon het niet laten om op Zalando te kijken voor nieuwe sportkledij. Zo kocht ik me een leuk setje van Nike: de Power Legend Twits legging en een bijpassende grijze top.

On a Healthy Adventure Zalando outfit
Afkoelen met ice tea en water
Wat was het warm de voorlaatste week van augustus. Ik hou van warm weer, absoluut geen klager. Wel zoek ik verfrissing met homemade ice tea en ijsjes. Ideale moment daarvoor, toch?

Ken je de waterfilterkannen van Brita? Onlangs kocht ik me nog een limited edition pastelblauwe Marella kan. Nu is er de nieuwe collectie Fill & Enjoy Fun: compacte kannen in toffe, felle kleurtjes. Om dat te vieren, mocht ik langsgaan bij Sips waar cocktailspecialist Manuel Wouters mij 6 mocktails op basis van gefilterd water liet proeven. Ik drink wel eens graag een cocktail, maar mijn ervaring met er water aan toe te voegen, is toch niet zo positief. Manuel bracht daar gelukkig verandering in. De Cucumber Fun was mijn favoriet. Alle recepten kan je via deze link terugvinden, dus probeer ze gerust zelf eens uit. Schol!

Share on
Previous Post Next Post

Je vindt deze posts misschien ook interessant:

6 Comments

 • Reply Aurelie

  Jouw nieuwe outfit van Nike is super mooi! En die taarten van madam Bakster zien er heerlijk uit. Hopelijk wordt september een even fijne maand voor jou als augustus!

  1 september 2016 at 07:54
 • Reply Anne

  Gezellig om jou geklets te lezen! Oh en die taartjes van Madam Bakster zien er echt super goed uit..

  1 september 2016 at 08:22
 • Reply Michelle

  Outfit on fleek! De legging is echt heel mooi. Staat je goed! Deze week haal ik ook een taartje op bij Madam Bakster want wat zijn die lekker zeg! Veel liefs, Michelle

  1 september 2016 at 08:53
 • Reply Lies

  Toffe koffieklets, Carolien, ‘k wil (weer !) bijschuiven… !
  Lie(f)s.

  1 september 2016 at 17:18
 • Reply Roos

  Die taartjes zien er heerlijk uit! Ik heb zelf een tijdje de workouts van Tone it up via YouTube gedaan, zulke fijne workouts zijn dat. 6 dagen in de week twee workouts per dag is inderdaad wel erg veel.

  2 september 2016 at 16:32
 • Reply Marlies

  Mooie outfit heb je voor sporten en die twee taarten zien er zeer goed uit zeg!

  3 september 2016 at 08:15
 • Leave a Reply