Kayla Itsines’ Bikini Body Guide (deel 1)

De populairste fitnessgoeroe van dit moment moet Kayla Itsines wel zijn. Kayla is een Australische personal trainer die zich heeft gespecialiseerd in training met als resultaat een fit, strak lichaam. Je kan net zoals haar trainen met de Bikini Body Guide.

Ik ben alvast voorstander! Ik heb op korte tijd geweldige resultaten bekomen dat ik Kayla niet genoeg kan bedanken.

kaylaitsines                                                                  bron: Forbes

Wat is de Bikini Body Guide?
De Bikini Body Guide is een e-book dat 4 weken pre-training, 12 weken training én gedetailleerde uitleg over de correcte uitvoering van alle oefeningen bevat!

Kayla’s training is een combinatie van weerstandstraining en cardio bestaande uit LISS (Low Intensity Steady State) en HIIT (High Intensity Interval Training).

Een fitness abonnement is niet nodig. Je kan gerust alle oefeningen thuis doen.


Materialen en alternatieven

Je hebt weinig materiaal nodig om met de Bikini Body Guide aan de slag te gaan: een fitnessmatje, dumbbells, kettlebells, een step en een springtouw zijn voldoende.

Zelf heb ik 1 set dumbbells (1 kg) en een paar kettlebells (2 kg, 4 kg, 6 kg). Als je wat rond kijkt, vind je heel wat goedkope kettlebells. Ik heb de mijne bij Action gehaald, maar ook bij Big Bazaar vind je er. Deze kettlebells gaan meestal maar tot 6 kg, maar dat is ideaal als je begint.

In de gids staan ook oefeningen met een medicine ball, maar daarvoor gebruik ik gewoon een kettlebell.

Een step is handig, maar geen vereiste investering. Je kan gerust een bank, een stevige stoel, stabiele anti-slip badkamerkrukjes of zelfs een trap gebruiken.
Als je toch graag een step wil, ik heb een step van Avento (€43,99), bestelbaar bij Bol.com.

OnaHealthyAdventureBikiniBodyGuide1

Resultaten
Miljoenen meisjes over heel de wereld trainen met de Bikini Body Guide en hebben geweldige resultaten. Neem maar eens een kijkje op Kayla Itsines’ Instagram waar regelmatig transformatiefoto’s gedeeld worden.

Ook via de hashtag #kaylaitsines, #thekaylamovement en #bbgprogress krijg je een goed beeld.

De beste resultaten bekom je natuurlijk in combinatie met een gezonde voeding! Als je je voeding niet aanpast – tenzij je al gezond eet natuurlijk – zal je ook geen duidelijke resultaten krijgen.

Ik ben heel blij met mijn resultaten. In het begin is het even doorzetten, maar wanneer die eerste veranderingen te zien zijn, werkt dat erg motiverend om vol te houden én het nog beter te doen!

OnaHealthyAdventureBikiniBodyGuide2

Waar kan ik de Bikini Body Guide kopen?
De Bikini Body Guide kan je aanschaffen via Kayla’s website voor slechts AU$69,97 (=€49,17)!

Ben je nog niet overtuigd, probeer dan zeker eens een week training gratis uit via deze link.

freeworkout
Morgen verschijnt deel 2 over Kayla Itsines’ Bikini Body Guide met tal van tips en advies!