Follow:

Julie natuurlijk

Kennen jullie Julie Van den Kerchove al? Julie, afgestudeerd als raw food chef aan de Living Light Culinary Institute in Californië, zweert bij raw food: onbewerkt voedsel dat niet boven 40°C verwarmd is geweest. Haar liefde voor dit soort voedsel is ontstaan toen ze zelf de positieve effecten van een plantaardige voeding ondervond.

Haar recepten deelt ze maar al te graag met anderen en kan je terugvinden op haar blog Julie’s Lifestyle. Julie’s favoriete recepten, waaronder haar populaire berry cheesecake, werden ondertussen ook gebundeld in een boek: ‘Julie natuurlijk‘.

Julie Natuurlijk

‘Julie natuurlijk’ bevat recepten die volledig gluten- en zuivelvrij zijn en enkel natuurlijke suikers bevatten. Met dit kookboek tover je thuis zelf ondermeer ontbijtbrood, tabouleh, boerenkoolchips en gezonde versies van cheesecake, brownies, pasta, pizza,… op tafel.

Heerlijke ontbijtjes, lunch ideeën, warme maaltijden en snacks zorgen er voor dat je ‘Julie natuurlijk’ op je kookboekenplank wil hebben staan! Voor mij zijn de pittige groene kokoscurry en de berry cheesecake de toppers uit het boek.

Verder deelt Julie ook tips & tricks en geeft ze meer uitleg over producten die ze vaak gebruikt. Allemaal interessante weetjes die een meerwaarde bieden aan het kookboek.

Julie natuurlijk‘ (€24,99) is verkrijgbaar bij de boekhandel en online via Bol.com.

Ben je nog niet overtuigd? Dan kan je op de website van Lannoo het kookboek ook eens inkijken.

Ontdek zelf hoe lekker raw food kan zijn. Naast het kookboek en de ingrediënten heb je enkel nog een goede blender nodig om aan de slag te gaan!

Share on
Previous Post Next Post

Je vindt deze posts misschien ook interessant:

5 Comments

 • Reply liesonderweg

  Toffe meid, mooie keuken, én ze maakt heerlijke smoothies die er heel kleurrijk uitzien !
  Lie(f)s.

  12 oktober 2015 at 19:35
  • Reply onahealthyadventure

   Al haar recepten zien er zo kleurrijk en fleurig uit! Dat zet aan tot eten 😉

   13 oktober 2015 at 19:47
 • Reply jeapiebel

  Julie natuurlijk ik ken het boek nog niet. Goed dat ik het hier zien, ik lees graag boeken, kookboek en boek over gezondheid ..ik houd deze in mijn achterhoofd.

  13 oktober 2015 at 10:11
  • Reply onahealthyadventure

   Misschien iets voor op een verlanglijstje (Kerst, verjaardag,…) 😉

   13 oktober 2015 at 19:47
 • Reply On a Healthy Adventure - Easy Vegan met Julie - On a Healthy Adventure

  […] judge a book by it’s cover, of de titel in dit geval. Waar de term veganisme bij Julie natuurlijk achterwerge werd gelaten, is er dit keer bij Easy Vegan met Julie wel duidelijk de link gelegd naar […]

  1 juli 2018 at 20:29
 • Leave a Reply