Julie natuurlijk

Kennen jullie Julie Van den Kerchove al? Julie, afgestudeerd als raw food chef aan de Living Light Culinary Institute in Californië, zweert bij raw food: onbewerkt voedsel dat niet boven 40°C verwarmd is geweest. Haar liefde voor dit soort voedsel is ontstaan toen ze zelf de positieve effecten van een plantaardige voeding ondervond.

Haar recepten deelt ze maar al te graag met anderen en kan je terugvinden op haar blog Julie’s Lifestyle. Julie’s favoriete recepten, waaronder haar populaire berry cheesecake, werden ondertussen ook gebundeld in een boek: ‘Julie natuurlijk‘.

Julie Natuurlijk

‘Julie natuurlijk’ bevat recepten die volledig gluten- en zuivelvrij zijn en enkel natuurlijke suikers bevatten. Met dit kookboek tover je thuis zelf ondermeer ontbijtbrood, tabouleh, boerenkoolchips en gezonde versies van cheesecake, brownies, pasta, pizza,… op tafel.

Heerlijke ontbijtjes, lunch ideeën, warme maaltijden en snacks zorgen er voor dat je ‘Julie natuurlijk’ op je kookboekenplank wil hebben staan! Voor mij zijn de pittige groene kokoscurry en de berry cheesecake de toppers uit het boek.

Verder deelt Julie ook tips & tricks en geeft ze meer uitleg over producten die ze vaak gebruikt. Allemaal interessante weetjes die een meerwaarde bieden aan het kookboek.

Julie natuurlijk‘ (€24,99) is verkrijgbaar bij de boekhandel en online via Bol.com.

Ben je nog niet overtuigd? Dan kan je op de website van Lannoo het kookboek ook eens inkijken.

Ontdek zelf hoe lekker raw food kan zijn. Naast het kookboek en de ingrediënten heb je enkel nog een goede blender nodig om aan de slag te gaan!