Ontbijt aan huis met Jimelly’s

Wil je ’s weekends, of door de week, op staan en de dag beginnen met een lekker ontbijt? Of wil je iemand verrassen met een ontbijt? Dat kan, met Jimelly’s.

Jimelly’s levert ontbijtmanden aan huis in grote delen van Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Het beste van al is dat ze ook gezonde ontbijtmanden hebben! Of ik die wilde proberen? Natuurlijk, want daar was ik wel benieuwd naar.

On a Heathy Adventure Jimellys 1

Mijn ontbijtmand werd op een zondag geleverd. Stipte levering, want ik had 9u doorgegeven en om 5 na 9 ging de bel. Enthousiast – en met honger – rende ik naar de deur.

“Wow, die mand is goed gevuld”, hoorde ik mijn vriend zeggen toen hij de mand zag. Ik kan hem geen ongelijk geven. Bruine pistolets, versgeperst fruitsap, beleg, muesli, yoghurt en nog veel meer zaten er in mijn ontbijtmand. Genoeg om er zelfs meerdere dagen van te eten.

On a Heathy Adventure Jimellys 2

Er zitten niet enkel gezonde producten in de ontbijtmand. Er is een mix tussen gezond en een beetje snoepen. Je kan het dus geen 100% gezond ontbijt noemen, maar een beetje zondigen mag toch ook met een ontbijt aan huis, niet?

De aardbei-smoothie, Roo’bars en Eat Natural repen gingen mee als tussendoortje naar mijn werk.

Een leuk extraatje is de krant die er bij zit. Door de week heb ik geen tijd om een krant te lezen, maar zondagochtend is een ideaal moment daarvoor, zeker met een kopje koffie erbij. Je mag trouwens je voorkeur van krant doorgeven.

On a Heathy Adventure Jimellys 3

Meer informatie over de ontbijtmanden van Jimelly’s vind je op hun website www.jimellys.be.

Ontvang jij ook graag ontbijtmanden? Of ga jij jouw moeder misschien op Moederdag verrassen met een ontbijt aan huis?