Follow:

Ontbijt aan huis met Jimelly’s

Wil je ’s weekends, of door de week, op staan en de dag beginnen met een lekker ontbijt? Of wil je iemand verrassen met een ontbijt? Dat kan, met Jimelly’s.

Jimelly’s levert ontbijtmanden aan huis in grote delen van Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Het beste van al is dat ze ook gezonde ontbijtmanden hebben! Of ik die wilde proberen? Natuurlijk, want daar was ik wel benieuwd naar.

On a Heathy Adventure Jimellys 1

Mijn ontbijtmand werd op een zondag geleverd. Stipte levering, want ik had 9u doorgegeven en om 5 na 9 ging de bel. Enthousiast – en met honger – rende ik naar de deur.

“Wow, die mand is goed gevuld”, hoorde ik mijn vriend zeggen toen hij de mand zag. Ik kan hem geen ongelijk geven. Bruine pistolets, versgeperst fruitsap, beleg, muesli, yoghurt en nog veel meer zaten er in mijn ontbijtmand. Genoeg om er zelfs meerdere dagen van te eten.

On a Heathy Adventure Jimellys 2

Er zitten niet enkel gezonde producten in de ontbijtmand. Er is een mix tussen gezond en een beetje snoepen. Je kan het dus geen 100% gezond ontbijt noemen, maar een beetje zondigen mag toch ook met een ontbijt aan huis, niet?

De aardbei-smoothie, Roo’bars en Eat Natural repen gingen mee als tussendoortje naar mijn werk.

Een leuk extraatje is de krant die er bij zit. Door de week heb ik geen tijd om een krant te lezen, maar zondagochtend is een ideaal moment daarvoor, zeker met een kopje koffie erbij. Je mag trouwens je voorkeur van krant doorgeven.

On a Heathy Adventure Jimellys 3

Meer informatie over de ontbijtmanden van Jimelly’s vind je op hun website www.jimellys.be.

Ontvang jij ook graag ontbijtmanden? Of ga jij jouw moeder misschien op Moederdag verrassen met een ontbijt aan huis?

Share on
Previous Post Next Post

Je vindt deze posts misschien ook interessant:

6 Comments

 • Reply cuisine celine

  ooh, dit lijkt me inderdaad leuk voor moederdag! Leuke inhoud ook 🙂

  28 april 2016 at 14:22
 • Reply Hanne

  Wauw! Ik wist niet dat we ook zoiets hadden in Oost-Vlaanderen? 😮 Daar ga ik zeker eens verder naar kijken. Zou het perfecte moederdagcadeau zijn!

  28 april 2016 at 18:48
 • Reply Sophia_GetFit

  Wauw super! In Antwerpen ook graag 😀

  29 april 2016 at 09:02
 • Reply Ines

  Hmmm ziet er ook héél erg lekker uit 😀

  29 april 2016 at 11:06
 • Reply Hilde

  Wow, dat is pas interessant. Inderdaad een leuk idee voor moederdag. Ik woon nu in Oost-Vlaanderen en ben afkomstig uit Brabant, win-win. 🙂 Er is maar weinig van wat ik hier zie dat ik niet zou lusten. Bedankt voor het superidee.

  29 april 2016 at 13:07
 • Reply gerhilde maakt

  Die mand is inderdaad goed gevuld!

  2 mei 2016 at 12:49
 • Leave a Reply