Gezonde lunch op het werk met Jarheads

Steeds meer mensen lijken genoeg te hebben van steeds dezelfde, vaak ook vettige, maaltijden op het werk. Grill gerechten met frieten, pasta met roomsauzen, een salad bar met groenten doorweekt in olie, panini’s met te veel pesto,… goed voor een keer, maar niet voor elke dag. Daarom zoeken velen naar een alternatief en liefst nog gezond ook.

Ik heb niet elke dag zin om mijn lunch voor de volgende dag te bereiden. Ik denk dat er wel meer mensen liever eens beroep doen op iets kant-en-klaar. Dat had Jarheads door en zo besloten ze een leverdienst voor gezonde lunches op te richten. Dat trok meteen mijn aandacht.

on-a-healthy-adventure-jarheads-2

Jarheads levert je lunch vanaf €30 – give or take, want voor een totaal van €28 doen ze echt niet moeilijk – in Antwerpen, Mechelen, Leuven en Brussel. Je geeft je bestelling door voor 10u en dan wordt die dezelfde dag (of op een andere dag) voor 12u30 geleverd. Ik had een levering voor 11u30 gevraagd omdat ik altijd vroeg lunch en dat was geen enkel probleem. Een vriendelijke meneer stond om 10u30 aan mijn kantoor met mijn bestelling.

Er is keuze uit salades, (opwarmbare) pastagerechten, soep, spring rolls en dessert. De gerechten worden – zoals de naam doet vermoeden – in een jar geleverd.

Die glazen bokaal mag je houden of de volgende keer terug meegeven. Bij het inleveren van de jar krijg je een korting van €1/jar op je volgende bestelling.

on-a-healthy-adventure-jarheads-4

Ik probeerde de Summer Superfood en Raw Energy salade. Wat me meteen opviel was, dat de salade goed gemengd was. Er zaten genoeg verschillende ingrediënten in. Soms worden bepaalde, duurdere ingrediënten overheerst door een grote hoeveelheid sla of granen, maar bij beide salades zat de balans goed.
Er was ook een potje dressing voorzien bij elke salade, een leuke verrassing. De dressing was ook aangepast naargelang de salade. Zo zat er bij de Summer Superfood, met mandarijnpartjes, een zoete sinasdressings en bij de Raw Energy een balsamicodressing.

on-a-healthy-adventure-jarheads-3

Kortom vind ik Jarheads een betrouwbare leverdienst voor gezonde lunches die je zeker eens een kans kan geven. Voor meer informatie of om zelf een bestelling te plaatsen, verwijs ik je naar www.jarheads.be.

Leuk om te weten: Woon je in Antwerpen? Jarheads opende onlangs op Lambermontplaats 25 een eigen restaurant voor eat-in en take-away. De menukaart werd uitgebreid met wraps en Aziatische fusion gerechten. Op weekdagen kan je tussen 11u en 14u langsgaan en ’s weekends zijn ze open van 10u tot 15u.