Follow:

Gen’eat’ (Deinze)

Foodblogster Lynn Dhaese ging haar droom achterna en opende haar eigen zaak, een ontbijt/lunch-salad bar, in Deinze: Gen’eat’, voor ‘healthy food in a fast way’.

img_5986

’s Morgens kan je er terecht voor granola of speltpannenkoeken. Tijdens de lunch serveert Lynn wraps en salades. Later op de dag kan je langsgaan voor koffie of thee met gezond gebak, want gezond eten, betekent ook gen’eat’en.

Als ik een wrap op het menu zie staan, twijfel ik toch altijd even om het te nemen. Op veel plaatsen krijg je een kleine wrap en daar heb ik niet meegegeten. Ik was dan ook tevreden dat dat bij Gen’eat’ niet het geval was.

img_5982

Alles wordt gemaakt met verse ingrediënten, eieren van eigen kweek en veel bio fruit en groenten. Er is aandacht voor de kwaliteit van het voedsel en dat is een pluspunt voor mij.

img_5978
Ga zeker eens langs als je in de buurt van Deinze woont, want misschien wordt Gen’eat’ wel jouw vast plekje!

Bovendien is de zaak elke laatste zondag van de maand open voor een brunch om nog meer van het weekend te kunnen genieten.

Adres: Tolpoortstraat 31, 9800 Deinze
Openingsuren: woe-vrij 8u30-16u, zat 9u-16u
Reserveren: mogelijk (verplicht voor brunch)
Betalen: cash, bancontact
Website: www.geneat.be

Share on
Previous Post Next Post

Je vindt deze posts misschien ook interessant:

2 Comments

 • Reply Lies

  De naam is heel leuk gekozen !
  Lie(f)s.

  12 januari 2017 at 09:28
 • Reply Merel

  Ziet er heerlijk uit! Het mag dan pas half 10 in de ochtend zijn, maar ik krijg meteen trek van deze wrap 😉 Liefs, Merel

  12 januari 2017 at 09:40
 • Leave a Reply