Fithap (Gent)

Na goede dingen gehoord te hebben over Fithap in Gent ging ik gisteren zelf eens langs. Een zaak die gezonde maaltijden aanbiedt? Yes, meteen al fan!

Zalig om zoveel gezonde keuzes te zien staan op de menukaart. Het mogen dan enkel wraps en salades zijn, er is genoeg variatie qua ingrediënten. De moeilijkste keuze: kies ik voor een wrap of een salade?

OnaHealthyAdventureFithap1

Ik bestelde de Hot Chicken wrap: quinoa, kipfilet, broccoli, rode en savooi kool, wortel, Romeinse sla, spinazie en een huisgemaakte spicy dressing in een wrap. De dressing is om duimen en vingers van af te likken.  Helaas geen volkoren wrap, maar die komt er misschien nog in de toekomst.

Wat ik leuk vind, is dat je de grootte van je wrap of salade kan kiezen: small, medium of large. Ideaal voor wanneer je kleine of grote honger hebt.

IMG_4733

Het eten wordt allemaal ter plaatse voor je klaargemaakt en de bakjes met ingrediënten worden voor en na gebruik goed afgesloten. Dat scoort extra punten!

Ook kan je bij Fithap terecht voor tal van shakes die je kan personaliseren door extra’s te laten toevoegen. De drie bekers (small, medium of large) staan op de toog tentoongesteld, waardoor je gemakkelijk de gewenste grootte kan bestellen.

Ik ging als dessert voor de Chuck Norris shake. Lekker!

OnaHealthyAdventureFithap3

Voor mij was Fithap een succes, dus ik raad je zeker aan om eens binnen te springen als je in Gent bent. Ik kijk alvast uit naar mijn volgend bezoek!


Adres:
Vlaanderenstraat 113, 9000 Gent
– ook te vinden in Antwerpen: Vlaamsekaai 48, 2000 Antwerpen
Openingsuren: ma-zon 8u-22u (gesloten op feestdagen)
Reserveren: niet nodig
Betalen: cash, bancontact
Website: www.fithap.be