Cadeautips voor de feestdagen

De feestdagen zijn in zicht. Dat brengt stress mee om het perfecte cadeau te vinden. Gelukkig bezoeken jullie mijn blog en deel ik vandaag enkele aanraders. Pakjes kopen, is nog nooit zo gemakkelijk geweest 😉

dsc08733

Wilkin & Sons jam
Wie Wilkin & Sons zegt, zegt strawberry jam en lemon curd. Dit Londens bedrijf is gespecialiseerd in jams. Ze verkopen ook sauzen. Allemaal in leuke verpakkingen die perfect zijn om cadeau te doen.
Wilkin & Sons strawberry jam (€6,99-10,99), lemon curd (€4,99) en honey mustard sauce (€4,75) zijn te koop bij ROB en bepaalde Carrefour en Delhaize filialen. Verkooppunten kan je ook opvragen bij Bleuze.

on-a-healthy-adventure-cadeautip-2

Kerstgeschenkjes van Whittard
Bij Whittard vind je iets voor iedereen: thee, koffie of chocomelk. Mijn favorieten zijn de gevulde kerstballen (€24 of €6/stuk). In elke kerstbal zit er iets lekkers: hazelnoot-koffie, chocoladepoeder, glühwein-poeder en gechocolateerde stukjes honingraat. Eens dat op is, heb je nog altijd mooie kerstballen over die je kan hergebruiken als decoratie of cadeauverpakking.
Verkrijgbaar bij Walter Van Gastel Ekeren of online via www.whittard.co.uk (levertijd is ongeveer een week).

on-a-healthy-adventure-cadeautip-1

Point-Virgule ontbijtset
Point-Virgule bracht dit jaar een collectie op de markt die gemaakt is van bamboevezel. Ze hadden al heel wat op basis van bamboevezel, maar deze collectie is verkrijgbaar in in hippe kleurtjes zoals ijsblauw. Ik was meteen verkocht.
Nieuw is het ontbijtset (€24,95) dat exclusief verkrijgbaar is bij Cook&Serve. Het turquoise set bestaat uit een vergietje, bordje en ontbijtkom. Er zit ook een houten snijplankje bij. Een must-have!

on-a-healthy-adventure-cadeautip-3Kookboeken
Het afgelopen jaar zijn er ook heel wat toffe kookboeken zoals Healthy Is Funky en On The Go uitgekomen. Enkele toppers van vorig jaar zijn All Day Breakfast, Nootje, Julie Natuurlijk en Powerfood Van Friesland naar New York. Een kookboek is iets waar je elke hobbykoek blij mee kan maken!

Kant-en-klare geschenkmanden
Geen inspiratie, geen zorgen, want Delhaize stelde 3 geschenkmanden (€29,99) samen: zoet, zout en Italiaans. Ze staan klaargemaakt dus niet nodig om naar alle producten op zoek te gaan. Handig!

on-a-healthy-adventure-cadeautip-4


Win

Nu heb je vast en zeker inspiratie op gedaan om het perfecte cadeau voor vrienden of familie te vinden. Maak je geen zorgen, ik ben jou niet vergeten hoor. Ik mag van Delhaize een geschenkmand voor zoetebekken (met een Wilkin & Sons jam en Whittard hot chocolate) weggeven aan één van jullie!

Meedoen is simpel: je abonneren op de nieuwsbrief. Hier in de rechterbalk kan je je emailadres opgeven. Uit alle abonnees kies ik op 26/12 een winnaar. Die zal van mij een mailtje ontvangen.