Follow:

Disclaimer

Content
Alle artikels op www.onahealthyadventure.com zijn zelf geschreven. De informatie is zowel wetenschappelijk onderbouwd als verzameld uit eigen ervaringen. De informatie die ik deel, kan op het moment van lezen verouderd zijn. Dit maakt mij niet verantwoordelijk voor misvattingen of foute toepassingen.

De foto’s die je ziet, zijn allemaal door mij gefotografeerd, tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan om mijn blogposts of foto’s zonder toestemming over te nemen. Wil je iets gebruiken, stuur me gerust een mailtje om het te bespreken.

Ik deel algemene informatie die voor een groot deel mensen toepasselijk is, maar niet specifiek is. Indien je gezondheidsproblemen hebt, raad ik je aan om een afspraak bij een dokter en/of diëtiste te maken om je persoonlijke situatie te bekijken.

Indien je fouten opmerkt of vragen hebt, aarzel niet om mij te contacteren.

 

Reviews, advertorials en affiliate links
Soms review ik diensten en producten die mij worden toegestuurd. In reviews vermeld ik steeds als ik het product ontvangen heb of als mij gevraagd werd dit te testen. Dit verandert echter niets aan mijn persoonlijke, eerlijke mening. Ik review enkel producten waar ik zelf achter sta. Als ik het zelf niet (opnieuw) zou kopen, zie je het niet verschijnen op mijn blog.

Ik krijg ook vaker de vraag om over een bepaald product of thema te bloggen tegen betaling. Ik ga zelden in op zo’n vraag. Alleen wanneer ik het voorstel vind passen bij mijn blog én ik de inhoud zelf mag bepalen, ga ik akkoord. Wanneer het een gesponsorde blogpost is, vermeld ik dit onderaan de blogpost. De inhoud wordt niet beïnvloed en mijn mening of standpunt blijft van mij.

Bij sommige posts maak ik gebruik van affiliate links. Als je via deze link een product aankoopt, krijg ik daar een kleine commissie op, maar betaal je zelf niets meer voor dat product.

Inkomsten die ik binnenkrijg, gaan uiteraard naar het creëren van meer blogcontent.

Share on