Deliciously Ella, het plantaardige kookboek

Iedereen die met plantaardige voeding bezig is, kent Deliciously Ella! Sinds kort heeft Ella Woodward een nieuw kookboek uitgebracht waarin ze 100 nieuwe, vegetarische en vegan recepten van uit haar Deli in Londen deelt.

Deliciously Ella, het plantaardige kookboek‘ is opgedeeld in 6 onderverdelingen:
– ontbijt
– salades
– burgers, falafel & dips
– soep, stoofpotjes & curry’s
– zoet
– festivals & events

Je zou denken dat de inspiratie voor nieuwe salades, burgers, stoofschotels,… zou opraken, maar nee. Ella creëert opnieuw tal van combinaties waardoor het aanvoelt dat je nooit zonder variatie kan vallen.

Ella doet het opnieuw, maar anders. Ik vind het boek veel persoonlijker door de anekdotes, maar vooral door de inkijk in de receptuur van haar Deli-gerechten. Het maakt de gerechten nu toegankelijk voor iedereen!

Persoonlijk was ik extra benieuwd naar de recepten die Ella op tal van events klaarmaakte, zoals de zoete aardappelparten met lente-ui, chilipeper en een tahindressing (hierboven) en de romige artisjok-edamamedip (hieronder).

Ik kan niet wachten om de recepten voor de stoofpotjes en curry’s uit te proberen zodra het kouder wordt.

De simpele recepten met pure, voedende ingrediënten maken dit boek tot een must have voor iedereen die graag (plantaardig) kookt! Je kan het boek (€24,99) bestellen via Bol.com.

PS: Blijf je liever nog even in zomerse sferen, kijk dan eens naar haar smoothie-boek.