Follow:

De Sladerij (Hasselt)

Sinds ik niet meer wekelijks in Hasselt kom, zijn er zoveel leuke plekjes bijgekomen. Op de Havermarkt is er een nieuwe hotspot opgedoken: De Sladerij. Zoals de naam al verklapt, kan je er terecht voor salades, maar ook voor een ontbijt of snack.

De Sladerij

Op de menukaart vind je de aanbevelingen van de dag. ’s Ochtends kan je kiezen voor yoghurt met fruit en granola of pompoenbrood met pindakaas en banaan of confituur.

De hele dag door kan je langsgaan voor een heerlijke salade. Ik probeerde een luxe salade: 3 soorten sla, spinazie, zoete aardappel uit de oven, krokante aardpeer, groenteballetjes, kiemgroenten, rozijnen en hazelnoten en 2 ingrediënten naar keuze. Ik koos als extra’s prinsessenboontjes, sojascheuten en een Thaïse dressing.

Voor 3 euro meer kan je er ook een menu van maken met een dagsoepje.

OnaHealthyAdventure DeSladerij 1
Je kan ook zelf de ingrediënten voor je salade uitkiezen en die wordt dan ter plekke met de gewenste dressing voor je klaargemaakt. De Thaïse dressing is een aanrader. Als je de dressings lekker vindt, kan je ervan een flesje kopen om mee naar huis te nemen.

Als je na je salade nog een beetje plaats over hebt, kan je nog een dessert bestellen zoals een stukje kaastaart, bananenkoekjes of een chia muffin.

Wanneer je in Hasselt bent en graag licht wil lunchen, ga je best naar De Sladerij!

Adres: Havermarkt 39, 3500 Hasselt
Openingsuren: ma-zat 8u30-17u
Betalen: cash en bancontact
Website: www.desladerij.be

Share on
Previous Post Next Post

Je vindt deze posts misschien ook interessant:

5 Comments

 • Reply Falderie

  Ziet er lekker én gezellig uit! als ik eens in hasselt kom ga ik het adresje ook uitproberen!

  15 juni 2016 at 06:47
 • Reply Lies

  En dat reeds in de vroege ochtend, Carolien…
  Eerst een boterhammetje en koffie…
  Lie(f)s.

  15 juni 2016 at 06:55
 • Reply Nicky

  Ik ben nog nooit in Hasselt geweest, maar dit klinkt toch veelbelovend. Alleen is het wat ver om enkel voor een sladerij naar daar te rijden. 🙂

  15 juni 2016 at 07:51
 • Reply Demi

  Ziet er heerlijk uit, super leuke naam heeft de tent ook! Helaas woon in niet in de buurt, maar mocht ik er ooit wel in de buurt zijn ga ik er zeker langs!

  15 juni 2016 at 08:31
 • Reply Evi

  Ziet er lekker uit! Een adresje om te onthouden voor als ik eens in Hasselt ben.

  15 juni 2016 at 20:56
 • Leave a Reply