Follow:

Cantine (Vilvoorde)

Sinds kort is er een nieuwe healthy lunchplek in Vilvoorde: Cantine! Cantine is gelokaliseerd in Firma, een co-working plek. Met Cantine willen de uitbaters een plaats voorzien om te relaxen en een gezonde maaltijd te eten. Er worden veel seizoensgebonden ingrediënten gebruikt en je krijgt steeds eerlijk voedsel op je bord.

On a Healthy Adventure Cantine

Op het menu staan soep, salades, boterhammen, zoetigheden, koffie en bio limonades. Denk aan boterhammen met hummus of smeerkaas en avocado, couscous salade, croques, dessert van de dag,… Heb ik je al honger doen krijgen?

On a Healthy Adventure Cantine Tartine 1Als eerste proefde ik de chickpea & love tartine (hummus, rucola en courgette). Ondertussen heb ik ook de so fresh, so clean tartine (smeerkaas, avocado en lenteui) en de beets of love tartine (rode biet, geitenkaas, yoghurt, walnoten en honing) getetst. Heerlijk!

On a Healthy Adventure Cantine Tartine 2

On a Healthy Adventure Cantine Beets of Love

De dames van Cantine veranderen het menu elke week. Enkel de so fresh, so clean tartine is een vaste waarde op de kaart die aangevuld worden met verrassende combinaties en wekelijkse specials zoals deze tartine met linzen-yoghurtspread met pijnboompitten en parmezaanse kaas.

On a Healthy Adventure Cantine Tartine 3Ook de salades zijn om vingers van af te likken! Deze salade met avocado, zoete aardappel en hummus had als extraatje gepekelde radijsjes en een zoete tahini dressing. Zo zag ik maar weer eens dat er talloze combinaties mogelijk zijn en dat er mag geëxperimenteerd worden.

On a Healthy Adventure Cantine Salade

Bij Cantine maken ze van ‘gewone’ maaltijden echte smaaksensaties en laten ze de ingrediënten de show stelen.

Het menu van de maand vind je op de website. Je kan je bestelling op voorhand doorgeven via het online bestelformulier. Ook take-away is mogelijk.

Adres: Schaarbeeklei 636, 1800 Vilvoorde
Openingsuren: ma-vrij 11u-16u
Reserveren: mogelijk
Betalen: cash, bancontact
Website: www.eatatcantine.be

Share on
Previous Post Next Post

Je vindt deze posts misschien ook interessant:

6 Comments

 • Reply Anne

  Super leuk en wat ziet dat eten er goed uit zeg!

  25 augustus 2016 at 07:27
 • Reply Lies

  Ziet er ook mooi uit, Carolien !
  Lie(f)s.

  25 augustus 2016 at 07:55
 • Reply Angelina

  Leuk! En ziet er lekker uit.

  26 augustus 2016 at 13:53
 • Reply Hannelore // au pays des merveilles

  Ah zo heerlijk eten daar, en zo’n fijne plek! Al ben ik natuurlijk wel bevooroordeeld omdat ik er (in de pre-cantine tijd) een hele fijne stage heb gedaan 😉

  31 augustus 2016 at 09:17
  • Reply onahealthyadventure

   Ahha, wat een toeval. Spijtig dat het eten er nog niet was toen jij er stage liep 😉

   1 september 2016 at 06:34
 • Reply Jessy

  Wauw wat een geweldige hotspot! Ik vind hun inrichting heel fijn clean waar ik persoonlijk wel van hou. Het is dat deze hotspot voor mij erg ver weg is anders was ik er vast regelmatig te vinden!

  2 september 2016 at 12:36
 • Leave a Reply