Bites We Love

*update: Sinds juni 2017 is de leverdienst vervangen door een webshop met een beperkt aantal bites.* Bites We Love vond dat er nood was aan noten in snack-verpakkingen én dat met voldoende variatie. Daarom startten ze een dienst die een box met door jou geselecteerde bites bij je thuis levert!

Ik was 1,5 maand geleden erg blij toen ik hoorde dat Bites We Love, een Nederlandse dienst, terug naar België verzendt. Ik heb er dan ook meteen een abonnement op genomen.

OnaHealthyAdventureBitesWeLove1

Bites
Een Bites We Love box bevat 4 bites op basis van noten, zaden, gedroogd fruit, superfoods en chocolade. Het zijn porties van 40-50 gram, wat ideaal is als tussendoortje.

Ondertussen zijn er al 50 verschillende bites. Keuze genoeg!  Je kan bovendien op de pagina “Onze bites” zelf aangeven welke bites je graag of vaker ontvangt en welke liever niet door het icoontje onder de bite te selecteren.

OnaHealthyAdventureBitesWeLovekeuze

Noten bevatten gezonde vetten en passen dus zeker in een gezond voedingspatroon. Bites We Love heeft natuurlijk ook zakjes met veel chocolade of gedroogd fruit, wat minder gezond is, maar de verpakkingen vol nootjes raad ik meteen aan!

Wat kost het en hoe bestel ik de bites?
Bites We Love kost €4,95 per box voor levering in Nederland en €5,95 per box voor België.

De bites kan je bestellen via www.biteswelove.be of www.biteswelove.nl. Je neemt een abonnement, waarbij je (twee)wekelijks een box ontvangt. Je kan het abonnement op elk moment pauzeren of stopzetten.

Zodra je bestelt, is het enkel nog wachten tot de postbode op vrijdag of zaterdag de box bij je in de brievenbus steekt!

OnaHealthyAdventureBitesWeLove2

Ben je ook verzot op nootjes? Ga je Bites We Love eens uitproberen?