Follow:

All Day Breakfast

Het ontbijt is mijn favoriete maaltijd van de dag! Je kan me op elk moment, op elke dag een kommetje yoghurt met granola en fruit, een stukje bananenbrood of toast met avocado voorschotelen. Het gebeurt dan ook regelmatig eens dat ik gewoon een ‘ontbijtje’ als lunch of avondmaal eet. Ik hoor je al denken “Geraak je dat ontbijt niet beu?”, wel nee. Er is zoveel variatie mogelijk!

Dat gevoel heeft culinair journaliste Denise Kortlever ook. Denise deelde al recepten en restaurant ervaringen op haar blog The All-Day Kitchen (voormalig The Little Things), maar sinds enkele jaren speelde ze met het idee om een ontbijtboek uit te brengen. Nu is het eindelijk zover: haar ontbijtboek ‘All Day Breakfast‘ is verkrijgbaar!

All Day Breakfast All Day Breakfast bevat recepten voor heerlijke ontbijt- en brunchmomenten die geïnspireerd zijn op waanzinnige gerechten die Denise over heel de wereld proefde. Niet alleen gezonde gerechten, maar ook lekkers voor in het weekend 😉

De foto’s zijn prachtig, food fotografie ten top! Denise stylde de gerechtjes zo perfect dat je ze bijna kan proeven, enkel door naar de pagina’s te kijken. Sinds WPG Uitgevers me het kookboek bezorgde, ben ik geïnspireerd om ook zulke mooie creaties te maken.

Als eerste maakte ik de gezonde kokos-pannenkoekjes en de minder gezonde, overheerlijke kaneelbroodjes klaar.

On a Healthy Adventure All Day Breakfast 2

Als extraatje deelt Denise ook de fijnste ontbijt- en brunchadresjes ter wereld.

Ik moet je zeker niet meer vertellen dat ik meteen verkocht was aan dit boek. Van één ontbijtliefhebber aan de andere, het is een aanrader!

On a Healthy Adventure All Day Breakfast 3

All Day Breakfast, uitgegeven door WPG Uitgevers, is voor €20 te koop bij tal van boekhandels of online via Bol.com.

Wil je het All Day Breakfast boek cadeau doen aan iemand? Dan geef ik je de tip om het boek te bestellen via www.thealldaykitchen.com. Dan kan je Denise het boek laten signeren en ook een persoonlijke boodschap toevoegen.

Share on
Previous Post Next Post

Je vindt deze posts misschien ook interessant:

10 Comments

 • Reply liesonderweg

  Lekker ‘ontbijt’ kan alles bevatten ! Dus…, waarom niet ?
  Lie(f)s.

  24 november 2015 at 09:52
 • Reply Leen Pairon

  Leek me ook weer een leuk boek. Nog zoveel boeken op het verlanglijstje staan. Gelukkig is het bijna Kerst :-).

  24 november 2015 at 10:49
  • Reply onahealthyadventure

   Mijn lijstje wordt ook steeds langer. Ik geef binnenkort een All Day Breakfast boek weg 😉

   28 november 2015 at 08:39
 • Reply laurapijpers

  Lijkt me een leuk boek! Ziet er ook mooi uit.

  24 november 2015 at 10:50
 • Reply Sofie Katelijne

  Hmmm, die kaneelbroodjes! Heb zweeds gestudeerd dus dergelijke dingen doen me altijd onmiddellijk denken aan zweden!

  25 november 2015 at 12:28
 • Reply Evelien

  Wauw, alleen die voorkant ziet er al zo mooi uit. Ik houd ook van het ontbijt dus ik ben wel benieuwd nu!

  28 november 2015 at 13:58
 • Reply On a Healthy Adventure - Koffieklets - februari 2017 - On a Healthy Adventure

  […] photography met Denise Kortlever. Denise is culinair journaliste en bekend van haar kookboeken All Day Breakfast en All Day Bowls. Het was een vermoeiende dag, maar ik heb wel veel bijgeleerd over mijn eigen […]

  18 juli 2018 at 08:44
 • Leave a Reply