2015 bracht mij… On a Healthy Adventure

2015 loopt bijna op zijn einde. Begin dit jaar liep ik rond met het idee om een blog te starten. Zoals elke beginnende blogger was ik daar een beetje onzeker over. Hoe gaat men mijn blog vinden tussen alle andere? Willen mensen wel lezen wat ik te vertellen heb? Maar ik ben er voor gegaan.

Op 2 april 2015 zei ik hallo tegen de blogwereld. Ondertussen zijn we 90 blogposts verder en mag ik tevreden zeggen dat een blog starten een heel goed idee was!
Ik heb zoveel andere interessante blogs ontdekt en leuke mensen leren kennen. Het maakt me ook enorm blij om reacties te krijgen.

OnaHealthyAdventurehallo Ik geef jullie nog graag even de 5 meest gelezen en mijn 5 favoriete artikels mee.


5 meest gelezen artikels

Kayla Itsines’ Bikini Body Guide deel 1 & deel 2
Mijn ervaringen met de Bikini Body Guide zijn populair. Ik ben nog steeds aan het BBG’en en heb zelfs anderen overtuigd om het een kans te geven.

Ik heb het geluk gehad om Kayla Itsines 2x te ontmoeten en samen met haar te trainen. #sweatwithkayla en #deathbykayla zijn geen verzonnen hashtags, want opgeven staat niet in Kayla’s woordenboek en ze durft gerust te dreigen met extra burpees 😉

On a Healthy Adventure 2015 Kayla Itsines bootcamp

I Love Health
Onlangs bracht blogger Daisy Oppelaer haar eerste boek I Love Health uit. Die review deed het goed.

Chocolade banaan muffins
De chocolade banaan muffins zijn een topper. Muffins die er ongezond uitzien, maar net wel gezond zijn. Ik heb ook enkele foto’s, waarbij het water in je mond loopt, ontvangen van lezers die de muffins hadden gemaakt.

Powerfood – Van Friesland naar New York
Rens Kroes is geen onbekende in healthy foodland. In 2014 bracht ze haar eerste Powerfood kookboek uit en dit jaar volgde nummer 2.

In juli mocht ik naar de “From Holland with Love” kookworkshop van Albert Heijn, waarbij ik met Rens recepten uit Powerfood 2 ging klaarmaken.

On a Healthy Adventure 2015 From Holland with Love


Mijn 5 favoriete artikels

Gezonde loempia’s
Tijdens de feestdagen is het niet gemakkelijk om verantwoorde snacks voor te schotelen. Toen ik deze gezonde loempia’s bedacht, was dat probleem meteen opgelost. Deze loempia’s smaken even lekker als de gefrituurde variant.

On a Healthy Adventure 2015 gezonde loempia's

#boostyourpositivity – thema body
In het kader van de #boostyourpositivity actie schreef ik over het thema body. Een thema dat gevoelig ligt bij mezelf, maar duidelijk ook bij vele anderen. Iedereen heeft minpuntjes en kan die voor zichzelf veel kritischer bekijken dan anderen dat doen.
Als je nog niet op het punt bent waarop je van je lichaam houdt, is dat geen probleem, want het belangrijkste is om te werken naar de beste versie van jezelf!

Chocolate chip cookies
Guilt-free cookies, ik hou van hoe dat klinkt! Als je deze chocolate chip cookies nog niet geprobeerd hebt, raad ik je aan om meteen in de keuken aan de slag te gaan.

On a Healthy Adventure 2015 choc chip cookies

Tips om te beginnen lopen
Als één van je goede voornemens voor 2016 meer sporten is, kunnen deze tips je op weg helpen. Misschien wil je volgend jaar wel deelnemen aan een leuke loopwedstrijd?

Nooit meer voedsel verspillen
Voedselverspilling is dit jaar veel in de media geweest. Schandalig hoeveel voedsel er dagelijks weggegooid wordt. Helaas is het niet zo simpel om al het aangekochte eten op te gebruiken, maar hopelijk kunnen jullie met mijn tips de afvalberg toch zo klein mogelijk maken.

In het kader van dit thema nam ik ook deel aan de FoodSaver Challenge, waarbij ik door een andere blogger uitgedaagd werd om een maaltijd te bereiden met ingrediënten die vaak in supermarkten blijven liggen.

On a Healthy Adventure 2015

Wat een jaar, hopelijk brengt 2016 nog meer moois! Ik wens jullie alvast het beste toe.

Wil je in 2016 nog beter op de hoogte blijven van wat er allemaal op www.onahealthyadventure.com of achter de schermen gebeurt? Volg me dan zeker op Facebook, Twitter en/of Instagram.