Follow:

2015 bracht mij… On a Healthy Adventure

2015 loopt bijna op zijn einde. Begin dit jaar liep ik rond met het idee om een blog te starten. Zoals elke beginnende blogger was ik daar een beetje onzeker over. Hoe gaat men mijn blog vinden tussen alle andere? Willen mensen wel lezen wat ik te vertellen heb? Maar ik ben er voor gegaan.

Op 2 april 2015 zei ik hallo tegen de blogwereld. Ondertussen zijn we 90 blogposts verder en mag ik tevreden zeggen dat een blog starten een heel goed idee was!
Ik heb zoveel andere interessante blogs ontdekt en leuke mensen leren kennen. Het maakt me ook enorm blij om reacties te krijgen.

OnaHealthyAdventurehallo Ik geef jullie nog graag even de 5 meest gelezen en mijn 5 favoriete artikels mee.


5 meest gelezen artikels

Kayla Itsines’ Bikini Body Guide deel 1 & deel 2
Mijn ervaringen met de Bikini Body Guide zijn populair. Ik ben nog steeds aan het BBG’en en heb zelfs anderen overtuigd om het een kans te geven.

Ik heb het geluk gehad om Kayla Itsines 2x te ontmoeten en samen met haar te trainen. #sweatwithkayla en #deathbykayla zijn geen verzonnen hashtags, want opgeven staat niet in Kayla’s woordenboek en ze durft gerust te dreigen met extra burpees 😉

On a Healthy Adventure 2015 Kayla Itsines bootcamp

I Love Health
Onlangs bracht blogger Daisy Oppelaer haar eerste boek I Love Health uit. Die review deed het goed.

Chocolade banaan muffins
De chocolade banaan muffins zijn een topper. Muffins die er ongezond uitzien, maar net wel gezond zijn. Ik heb ook enkele foto’s, waarbij het water in je mond loopt, ontvangen van lezers die de muffins hadden gemaakt.

Powerfood – Van Friesland naar New York
Rens Kroes is geen onbekende in healthy foodland. In 2014 bracht ze haar eerste Powerfood kookboek uit en dit jaar volgde nummer 2.

In juli mocht ik naar de “From Holland with Love” kookworkshop van Albert Heijn, waarbij ik met Rens recepten uit Powerfood 2 ging klaarmaken.

On a Healthy Adventure 2015 From Holland with Love


Mijn 5 favoriete artikels

Gezonde loempia’s
Tijdens de feestdagen is het niet gemakkelijk om verantwoorde snacks voor te schotelen. Toen ik deze gezonde loempia’s bedacht, was dat probleem meteen opgelost. Deze loempia’s smaken even lekker als de gefrituurde variant.

On a Healthy Adventure 2015 gezonde loempia's

#boostyourpositivity – thema body
In het kader van de #boostyourpositivity actie schreef ik over het thema body. Een thema dat gevoelig ligt bij mezelf, maar duidelijk ook bij vele anderen. Iedereen heeft minpuntjes en kan die voor zichzelf veel kritischer bekijken dan anderen dat doen.
Als je nog niet op het punt bent waarop je van je lichaam houdt, is dat geen probleem, want het belangrijkste is om te werken naar de beste versie van jezelf!

Chocolate chip cookies
Guilt-free cookies, ik hou van hoe dat klinkt! Als je deze chocolate chip cookies nog niet geprobeerd hebt, raad ik je aan om meteen in de keuken aan de slag te gaan.

On a Healthy Adventure 2015 choc chip cookies

Tips om te beginnen lopen
Als één van je goede voornemens voor 2016 meer sporten is, kunnen deze tips je op weg helpen. Misschien wil je volgend jaar wel deelnemen aan een leuke loopwedstrijd?

Nooit meer voedsel verspillen
Voedselverspilling is dit jaar veel in de media geweest. Schandalig hoeveel voedsel er dagelijks weggegooid wordt. Helaas is het niet zo simpel om al het aangekochte eten op te gebruiken, maar hopelijk kunnen jullie met mijn tips de afvalberg toch zo klein mogelijk maken.

In het kader van dit thema nam ik ook deel aan de FoodSaver Challenge, waarbij ik door een andere blogger uitgedaagd werd om een maaltijd te bereiden met ingrediënten die vaak in supermarkten blijven liggen.

On a Healthy Adventure 2015

Wat een jaar, hopelijk brengt 2016 nog meer moois! Ik wens jullie alvast het beste toe.

Wil je in 2016 nog beter op de hoogte blijven van wat er allemaal op www.onahealthyadventure.com of achter de schermen gebeurt? Volg me dan zeker op Facebook, Twitter en/of Instagram.

Share on
Previous Post Next Post

Je vindt deze posts misschien ook interessant:

13 Comments

 • Reply Falderie

  Ik ben blij dat ik dit jaar je blog heb leren kennen! Op naar 2016! 😉 x

  31 december 2015 at 11:53
 • Reply liesonderweg

  Blij jou (w blog) te leren kennen, Carolien !
  Fijne jaarwisseling, met z’n tweetjes, én voor 2016, gezondheid, geluk en vreugde om de meest eenvoudige dingen, zoveel keren per dag, telkens opnieuw.

  31 december 2015 at 12:33
 • Reply Marlies

  Die twijfels heb ik nog altijd! Blij om te horen dat ik niet de enigste ben.
  Ik wist niet dat jij Kayla Itsines Guides deed. Ik wil dit ook doen maar ik heb echt geen doorzettingsvermogen op dat vlak!
  Ben je er nog altijd tevreden over?

  Ben benieuwd wat je ons in 2016 hebt te vertellen!

  Marlies, Magnificent Escape

  1 januari 2016 at 08:03
  • Reply onahealthyadventure

   Dankjewel Marlies!
   Ja, ik ben er nog steeds tevreden over. Ik vind het handig dat er mij gezegd wordt wat te doen op welke dag. Ik moet alleen op tijd overschakelen naar zwaardere gewichten, anders is er weinig vooruitgang 🙂
   Beste wensen voor 2016 met hopelijk veel memorabele reizen x

   2 januari 2016 at 11:00
 • Reply fibromyalgieenfit

  Op naar nog zo’n mooi (blog)jaar 🙂

  2 januari 2016 at 13:18
 • Reply sandravda

  leuke blog! succes voor 2016!

  2 januari 2016 at 20:09
 • Reply Aurelie (@RunLoveDream)

  Leuk om een overzicht te hebben van jouw meest gelezen en favoriete artikels! Ik wil Kayla Itsines zelf ook graag eens ontmoeten :). Begin je volgende week maandag ook opnieuw aan haar guides?

  3 januari 2016 at 20:56
  • Reply onahealthyadventure

   Normaal in 2016 opnieuw een wereld tour dus wie weet 😉
   Ik ben nog steeds aan het BBG’en. Ik ben halfweg in mijn zoveelste ronde dus ga gewoon verder waar ik zit. Begin jij opnieuw?

   5 januari 2016 at 13:49
 • Reply Sarah Van Loo

  Zo’n leuke dingen die je het voorbije jaar hebt gedaan! Meer van dat in 2016! 🙂

  6 januari 2016 at 12:59
 • Reply Kim

  Ik was even aan het rondneuzen op je blog, maar dan is dit artikel meteen heel chill haha! Sowieso super leuk dat je zulke goede ervaringen hebt, en er staan denk ik heerlijke recepten tussen die ik snel eens ga bekijken (: Als ik deze week tijd heb ga ik ook eens even je posts lezen!

  6 januari 2016 at 16:59
 • Leave a Reply