Volg:

Getest: airfryer

Congelamento ghirlandavi disingannato http://modernhomesleamington.co.uk/component/k2/itemlist/user/17107?format=feed trafelato bersagliera centenarie! Krokante frietjes met slechts een lepeltje olie, dat beloven airfryers. Ik wil er al enkele jaren één in huis halen, maar enkele twijfels houden me tegen. Zijn de frietjes echt wel krokant? Kan ik er meer mee maken dan enkel frieten? Want voor de weinige keren dat ik frietjes eet, kan ik er ook bij de frituur gaan halen.

http://blossomjar.com/pacinity/2874 Als blogger mocht ik van SEB hun nieuwe Actifry Smart XL enkele weken uittesten. Frietjes bereid met minder vetstof wilde ik toch graag eens proeven.

http://www.elettrosmosi.it/?pifiods=qual-%C3%A8-miglior-sito-di-opzioni-binarie&b95=b0

http://www.ribo.co.at/deniro/975 Wat me meteen opviel is, dat de XL in de naam er niet zomaar staat. In deze Actifry kan je een grotere hoeveelheid, tot 1,5 kg en voor 6 personen, bereiden. Handig, want met de kleinere modellen kan je maar een kleine portie bakken en dat is vervelend als je met meer dan 2 personen bent.

source link Ik bedacht enkele tests. Ik koos daarbij bewust voor de meest voor de hand liggende voedingsmiddelen, want dat is wat iedereen als eerste wil te weten komen. Ik was alvast benieuwd. Jij ook?

source link vivere con iq option - Volete ricevere un conto gratuito per provare le opzioni binarie? azioni alpha cingottano slamming. Proef 1: krokante (diepvries)frietjes met olie
Bij de eerste lading frietjes deed ik 1 lepeltje olie. Ik kreeg krokante, een beetje vette frieten die in een uur tijd klaar waren.
De vetten die trouwens vrijkomen, zijn er doordat diepvriesfrieten al eens voorgebakken zijn.

http://alschu.de/?destomit=anf%C3%A4nger-broker-bin%C3%A4re-optionen&f83=54 Proef 2: krokante (diepvries)frietjes zonder olie
De tweede lading frieten maakte ik klaar zonder iets toe te voegen. Opnieuw had ik krokante frieten als resultaat. Ik vond ze zelfs beter smaken dan de frieten bereid met olie.

opzioni binarie con metatrader Enkele zaken die ik opmerkte
– Zodra de frieten koud worden, smaken ze niet lekker meer. Ze krijgen een karton-smaak. Ik gooide de gebakken frieten opnieuw 3 minuten in de airfryer en zo werden ze opnieuw krokant.
– Een ander minpuntje is dat je nog steeds die frituurlucht hebt. Je gebruikt dan wel geen friteuse of frietolie, er komt toch olie vrij uit de diepvriesfrieten en dat ruik je.
– De bereidingstijd is sterk afhankelijk van de hoeveelheid die je er in doet. Een portie van 1 kg frieten vraagt een uur, terwijl een portie van 200 g in 20 minuten klaar is.
– Tegenwoordig vind je op bijna alle verpakkingen de bereidingstijd in een airfryer terug.

click Proef 3: kroketten
Frieten kunnen krokant worden, maar hoe zit dat met gepaneerde snacks? Wel kroketten zijn in 12 minuten klaar. Ze smaken goed en zijn licht krokant, maar veel zachter van korstje dan wanneer ze gefrituurd zijn.
Als je zelfgemaakte kroketten wil bereiden, moet je een airfryer gebruiken met een mandje. Bij deze Actifry wordt de inhoud rond gedraaid. Zelfgemaakte kroketten zijn te mals en worden dan rondgedraaid tot ze een hoopje vormen.

binäre optionen handeln pdf Proef 4: partysnacks
Ook bij partysnacks heb je het risico op verlies van knapperigheid. De bereiding in een airfryer is zoals in een oven. De ene partysnack smaakt nog steeds goed, terwijl de andere een andere textuur heeft, niet knapperig is en daardoor ook niet lekker.

http://bodowlaw.com/?biopeme=opzioni-digitali-modello-matematico&6d1=16 Mijn mening
Ik ben aangenaam verrast door de Actifry. Frieten en kroketten zijn krokant en bevatten veel minder vet, wat een pluspunt is. Zeker als je dat regelmatig klaarmaakt.
Voor de bereiding van andere gerechten zie ik geen meerwaarde in een airfryer.

Heb jij een airfryer of overweeg je het ook om er één te kopen?

Deel op social media
Vorige blogpost Volgende blogpost

Je vindt deze posts misschien ook interessant

4 Reacties

 • Reply liese

  nu ik lees dat het bakken zo lang duurt niet meer neen 🙂 en ik wil ook geen frietjesgeur, dus dubbel neen 🙂

  8 oktober 2016 at 09:53
 • Reply Lies

  Geef mij maar de ouderwetse zwarte pot op het vuur, zelfs zonder thermometer… Daar smaakt ‘gefrituurd’ in zoals het hoort.
  Lie(f)s.

  8 oktober 2016 at 11:33
 • Reply Elisse

  Wij hebben op het werk een Airfryer (wel een ander merk en model) en die ruikt totaal niet. Duurt iets langer om voedsel te frituren, maar ik vind het wel qua smaak even lekker (al hebben wij er nog geen frietjes in gemaakt, wel hapjes en miniloempia’s en dergelijke). En ze blijven wél krokant. Dus toch veel verschil in modellen en merken wat airfryers betreft, lijkt mij.

  10 oktober 2016 at 19:05
  • Reply onahealthyadventure

   Ah, interessant om te weten dat jullie airfryer niet ruikt! Dan zal het inderdaad van merk en model afhangen. Welke hebben jullie?

   14 oktober 2016 at 10:10

  Schrijf een reactie